Kære alle,

Her en status fra Blå Veje Skole-initiativet. Som I ved, har vi arbejdet på at starte skolen allerede til august i år.  Vi har fået en masse henvendelser fra forældre, der er interesserede, og vi har fået masser af god feedback på visionen.

Vi har haft de første informationsmøder, som har været varmende og inspirerende, og lige nu er 20 elever skrevet op til at blive optaget. Det er en rigtig god begyndelse, men vi når ikke det nødvendige antal for at kunne starte skolen i år.

Målet er derfor at åbne til august 2023, og hvis der fortsat bliver elever opskrevet i samme hastighed, vil vi have nok tilmeldte elever til at komme godt fra start!  Vi er meget taknemmelige for alle de interesserede forældre og børn, der ser meningen og muligheden med Blå Veje Skole som et helt unikt skoleinitiativ i Danmark.

Et næste vigtigt skridt er stiftelsen af en forældreforening, så forældrene kan komme mere med i projektet. Forældreengagementet vil blive altafgørende for, at Blå Veje Skole kan blive en realitet til næste år, og I kan hjælpe på mange forskellige måder, så kom og vær med til at starte foreningen den 22. juni 2022 kl. 19.00.

Hvad er planen frem mod skoleåret 2023?

  1. Vi genansøger Børne- og Undervisningsministeriet om tilskud til at oprette og drive skole fra august 2023.
  2. Vi arbejder mod at starte en 0.klassegruppe i maj 2023
  3. På initiativ fra nogle forældre arbejdes der lige nu på at starte et lille hjemmeundervisnings-hold med nogle få elever allerede til august i år.  Dette kan danne det første spæde elevgrundlag for oprettelsen af Blå Veje Skole til næste år.
  4. Der forhandles med ejendomsmægler om lokaler på Lersø Parkalle eller muligvis andre lokaler.
  5. Der afholdes stiftelsesmøde af en forældreforening den 22. juni 2022 kl.19.00

Stiftelsesmødet for Blå Veje Skoles forældreforening afholdes den 22. juni i

Bispebjerg Kulturhus

Bispebjerg Bakke 6, 1 sal

Kl. 19.00-20.00

Vi oplever, at der er et momentum lige nu, som tegner meget lovende. Hvis du vil høre mere, så kontakt os på info@blaaveje.org eller på hverdage på telefon: 25713003

Bedste hilsner

Projektleder Nis Lorenzen på vegne af initiativgruppen

Close Menu
×
×

Basket